På gång

Så är sommaren förbi och våra möten har åter dragit igång igen. Idag 170829 har vi bland annat diskuterat hur sommaren på havsbadet har sett ut, den lyckade orienteringstävlingen som hölls för bara någon vecka sedan, fiber och även diskussion kring gårdagens simhallsmöte.

Vi ser positivt på att det finns så många som arbetar för att vi ska få till ett bad för allmänheten och även vi inom samhällsföreningen driver denna fråga. Vi hade representanter på simhallsmötet den 28/8 som deltog i diskussionerna och kom med förslag på lösningar för att kunna få ett allmänhetens bad att fungera. Samhällsföreningen kommer därför att samarbeta med de som är drivande i frågan och ber därför även om Din hjälp. Kan du eller känner du någon som vill ställa upp som badvakt? Hör i så fall av er till oss.


Här är en uppdaterad karta över vår vackra Herrgårdspark

Tillsammans med Holmenkiosken har vi lyckats finna och sätta upp ett vackert flaggspel där flera olika länder finns representerade.
Vår förhoppning är att dessa ska uppskattas såväl av holmenborna men även av de många turister som besöker oss i sommar.

På vårt möte ikväll (13/6) diskuterades bland annat röjning, Herrgårdsparkens dag (som blev en succé) och hur vi ska gå till väga för att att komma ett steg närmare en lekplats/utegym i närheten till Herrgårdsparken och vilka eventuella bidrag vi kan komma att söka. Vi ser gärna att ni ortsbor är med och driver denna frågan tillsammans med oss, så hör gärna av er med ideér och förslag.

Tack till alla er som kom till vårt valborgsfirande


Ett stort tack till alla er som deltog i vårt valborgsmässofirande på bruksvägen. Även ett stort tack till både talare, kör och alla som hjälpte till under kvällen för att vi alla skulle få ett trevligt firande.

Nu laddar vi upp för vårt nästa styrelsemöte där vi kommer att ta upp och diskutera era förslag. Därefter kommer vi att sätta samman arbetsgrupper för att vi tillsammans ska kunna genomföra förslagen.

Kom och fira in våren med oss! Klockan 19:00 startar vi.

Brasa, vårsånger, vårtal, servering, samt gratis varmkorv till alla barn.

OBS! Tänk på hundarna - inga smällare/fyrverkerier.

Välkomna!