På gång

Välkommen till vårt årsmöte 2018!


Kom och påverka och föreslå vad som kan göras för att göra vår trivsamma ort ännu trivsammare!

Vad vill ni ha, vad saknas i samhället? Nyinflyttade och infödda Holmenbor, singel eller familj, alla är välkomna på årsmötet. Årsavgiften 75 kr/person och 100 kr/familj betalas till bg 850-0183,swish 123 554 76 58 eller på mötet. Inbetalningskort finns att hämta på mötet och på Coop Nära.

OBS! Glöm ej ange namn och adress.

Julplanering

Årets sista månad december är på intågande och vi planerar för fullt för bland annat den årliga luciakortegen, adventsutsmyckning i form av de vackra stjärnorna som sätts upp och även den årliga julgransplundringen. Håll utkik här på hemsidan för mer information.

Vårt första informationsbrev har skickats ut via mail och vill även du skriva upp dig så gå in under fliken "medlem" och fyll i din epostadress.

Lekplats & Utegym

Kommunen har nu haft sitt möte gällande byggnation av en lekplats och ett utegym invid Herrgårdsparken. Vi har fått avslag på lekplatsen med motiveringen att om det ska byggas en lekplats eller generationspark så ska den ligga mer centralt i Köpmanholmen. Frågan gällande utegym har skickats vidare till trafik- och park inom kommunen. De ska ta ett helhetsgrepp över vart utegym ska byggas inom hela Örnsköldsviks kommun.


Så är sommaren förbi och våra möten har åter dragit igång igen. Idag 170829 har vi bland annat diskuterat hur sommaren på havsbadet har sett ut, den lyckade orienteringstävlingen som hölls för bara någon vecka sedan, fiber och även diskussion kring gårdagens simhallsmöte.

Vi ser positivt på att det finns så många som arbetar för att vi ska få till ett bad för allmänheten och även vi inom samhällsföreningen driver denna fråga. Vi hade representanter på simhallsmötet den 28/8 som deltog i diskussionerna och kom med förslag på lösningar för att kunna få ett allmänhetens bad att fungera. Samhällsföreningen kommer därför att samarbeta med de som är drivande i frågan och ber därför även om Din hjälp. Kan du eller känner du någon som vill ställa upp som badvakt? Hör i så fall av er till oss.


Här är en uppdaterad karta över vår vackra Herrgårdspark

Tillsammans med Holmenkiosken har vi lyckats finna och sätta upp ett vackert flaggspel där flera olika länder finns representerade.
Vår förhoppning är att dessa ska uppskattas såväl av holmenborna men även av de många turister som besöker oss i sommar.

På vårt möte ikväll (13/6) diskuterades bland annat röjning, Herrgårdsparkens dag (som blev en succé) och hur vi ska gå till väga för att att komma ett steg närmare en lekplats/utegym i närheten till Herrgårdsparken och vilka eventuella bidrag vi kan komma att söka. Vi ser gärna att ni ortsbor är med och driver denna frågan tillsammans med oss, så hör gärna av er med ideér och förslag.

Tack till alla er som kom till vårt valborgsfirande


Ett stort tack till alla er som deltog i vårt valborgsmässofirande på bruksvägen. Även ett stort tack till både talare, kör och alla som hjälpte till under kvällen för att vi alla skulle få ett trevligt firande.

Nu laddar vi upp för vårt nästa styrelsemöte där vi kommer att ta upp och diskutera era förslag. Därefter kommer vi att sätta samman arbetsgrupper för att vi tillsammans ska kunna genomföra förslagen.

Andra rubriken

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque.

Kom och fira in våren med oss! Klockan 19:00 startar vi.

Brasa, vårsånger, vårtal, servering, samt gratis varmkorv till alla barn.

OBS! Tänk på hundarna - inga smällare/fyrverkerier.

Välkomna!